diensten van Vandaag!

Vandaag! is dé specialist in het werven en selecteren van vast en tijdelijk personeel op Mbo of Hbo/Wo niveau bij u in de regio. Of u nu kiest voor werving en selectie, detacheren of uitzenden, Vandaag! kan u veel tijd en zorgen uit handen nemen. Naast werving en selectie, detacheren en uitzenden kunnen wij tegen zeer gunstige voorwaarden voor u het gehele loonadministratietraject (Payroll) verzorgen.

Uw voordelen

  1. Effectiviteit en efficiëntie is de kracht van Vandaag!. Vandaag! is er helemaal op gericht op het snel vervullen van uw vacatures met de juiste kandidaten.
  2. We hebben zowel kennis van de lokale arbeidsmarkt als een sterk  netwerk. We zijn daarmee een aantrekkelijke partij voor zowel lokale als landelijk opererende organisaties.
  3. De medewerkers van Vandaag! zijn zeer gekwalificeerd en kennen de regio. In de communicatie zult u merken dat onze mensen ook de ondernemingswereld goed kennen en snel begrijpen wat u wilt. Wij streven er naar u één persoonlijk aanspreekpunt te bieden, want dit maakt de communicatie makkelijk en efficiënt.